ESCAPEN IN FRIESLAND

In Wolvega gemeente Weststellingwerf in de Nederlandse provincie Friesland zijn in het van der Valk hotel twee uitdagende escaperooms gebouwd. In friesland zijn er om en nabij de 25 verschillende escaperooms. De meeste escaperooms bevinden zich in Leeuwarden. Escaperoom Wolvega is één van de meest zuidelijk gelegen escaperooms in Friesland.

De meeste grote steden in Friesland hebben al een escaperoom maar ook in de kleinere plaatsen zoals Wolvega zijn hele leuke rooms te spelen. Onze beide escaperooms worden zeer hoog aangeschreven en behoren tot de beter escaperooms in Friesland. Zie ook onze reviews op escaperooms Nederland

 

ESCAPEROOM WOLVEGA

TWEE UITDAGENDE ROOMS

The Diamond

De grootste kraak in de geschiedenis van Friesland. Jullie gaan op jacht naar het fortuin van de familie Van der Valk. Kraak de zwaarbeveiligde kluis.

Lees meer

The Piccolo

Zou de ietwat vreemd ogende piccolo van het hotel iets te maken hebben met afpersing en diefstal? Er gebeuren vreemde dingen en de hoteldirecteur heeft jullie nodig.

Lees meer

Friese uitje

Escapen in Friesland

Een uur adrenaline

Afsluitend een hapje en of drankje!

Twee sfeervolle escape rooms

in het van der Valk hotel Wolvega

Lovende recensies

Wij komen terug om de andere te spelen!

WAT IS EEN ESCAPE ROOM

Een escape room is een spel, waarbij je het gevoel krijgt dat je in een film zit. Je hebt 60 minuten de tijd om samen puzzels op te lossen en uit de room te ontsnappen. Het is een echte groepsactiviteit en gegarandeerd fun!!
Escape room Wolvega heeft twee gave rooms!

60 MINUTES
to escape a locked room

Make it happen
open everything

Can you
escape?

There is
no “I” in team